Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

ΕΝΑ ΤΟΛΜΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ!



Ενα τολμηρό βίντεο που κυκλοφορεί στο ίντερνετ δείχνει την γνωστή ηθοποιό και
σημερινή υφυπουργό ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ σε ξεχωριστές στιγμές από ότι την έχουμε συνηθίσει.Παρόλου αυτά,κατά την γνώμη μας, δεν βλέπουμε κάτι αισχρό στο βίντεο αντίθετα την θαυμάζουμε.(ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ και βγάλτε το δικό σας συμπέρασμα.)
elladitsamou.blogspot.com



Βρήκαν έξι πτώματα σε σπίτι βιαστή



Στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ

'Εξι πτώματα, μερικά από τα οποία βρίσκονται σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης, ανακαλύφθηκαν στο Κλίβελαντ (Οχάιο, ανατολικές ΗΠΑ), στην κατοικία ενός άνδρα που είχε ολοκληρώσει το 2005 την έκτιση ποινής που του είχε επιβληθεί για βιασμό.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Κλίβελαντ, ο Μάικλ Μακγκράθ, δήλωσε το Σάββατο πως "έχουν εντοπιστεί τρία πτώματα" στο σπίτι του Άντονι Σόουελ, 50 ετών, και πως έχουν ανακαλυφθεί πιθανόν επίσης τα λείψανα άλλων τριών θυμάτων, κάτι που επιβεβαίωσαν αργότερα οι ιατροδικαστές.

Ο 50χρονος Σόουελ, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί το 2005 αφού είχε εκτίσει 15 χρόνια κάθειρξη για βιασμό που είχε διαπράξει το 1989, συνελήφθη το Σάββατο στη συνοικία του στο Κλίβελαντ αφού ένας κάτοικος που τον αναγνώρισε ειδοποίησε την αστυνομία.

Τα δύο πρώτα πτώματα, που ανήκουν σε Αφροαμερικανές γυναίκες, βρέθηκαν την Πέμπτη από μονάδα των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας που μπήκε με ένταλμα έρευνας στο σπίτι, δήλωσε ο Μακγκράθ σε συνέντευξη Τύπου. Στη συνέχεια εντοπίστηκε ένα τρίτο πτώμα.

Τα λείψανα βρέθηκαν σε έναν τάφο που είχε σκάψει ο ίδιος στην πίσω αυλή του σπιτιού, αλλά και μέσα στο σπίτι.

Μερικά από τα πτώματα μπορεί να βρίσκονταν στο σπίτι εδώ και έξι μήνες, σύμφωνα με τον επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, δήλωσε ο Μακγκράθ.

Και στα έξι πτώματα διενεργήθηκε αυτοψία, αλλά οι αρχές δεν ανακοίνωσαν αιτίες θανάτου. Είπαν πάντως, πως η μία, από τις δύο πρώτες γυναίκες που βρέθηκαν, πέθανε με βίαιο τρόπο.

Η αστυνομία ερεύνησε το σπίτι του Σόουελ επειδή θεωρήθηκε ύποπτος σε μια πρόσφατη υπόθεση βιασμού. SKAI.gr